Skip to content
Segulah blir majoritetsägare i NVBS Rail

Segulah Fond V har förvärvat en majoritet av aktierna i NVBS Rail AB för att stötta bolagets fortsatta tillväxtresa. NVBS grundare David och Daniel Skalin samt övriga minoritetsaktieägare kommer att behålla en betydande ägarandel i bolaget.
NVBS, grundat 2012 av bröderna David och Daniel Skalin, är ett svenskt infrastrukturbolag fokuserat på heltäckande tjänster inom järnvägsprojekt och järnvägsunderhåll med huvudkontor i Stockholm. Bolaget har ca. 100 anställda med kunder inom både privat och offentlig sektor. NVBS omsatte under 2019 ca. 330 mkr.
”Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxtresa tillsammans med Segulah och ta nästa steg i vår utveckling, samt fortsätta att leverera tjänster av högsta kvalitet till våra kunder” säger David Skalin, VD och medgrundare av NVBS.
”NVBS har uppvisat stark tillväxt de senaste åren och har genom sitt heltäckande tjänsteutbud nått en attraktiv marknadsposition. Med den underliggande strukturella och långsiktiga tillväxt vi ser i järnvägsmarknaden så är detta en investering som ligger helt i linje med Segulahs strategi och vi ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med grundarna och deras team”, säger Marcus Planting-Bergloo, Managing Partner på Segulah Advisor AB.

Förvärvet blir den tionde investeringen för Segulah Fond V.

For ytterligare information, vänligen besök www.nvbs.se , www.segulah.se eller kontakta:
David Skalin, VD, NVBS Holding AB, +46 76 316 61 36
Marcus Planting-Bergloo, Managing Partner, Segulah Advisor AB, +46 70 229 11 85

LADDA NER PDF:

Segulah-blir-majoritetsägare-i-NVBS-Rail.pdf

Back To Top